E-Ticaret Kampı Başlıyor!.

E-Ticaret Kampı Başlıyor!.

Bu haber 10211 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“E-ticarete Başlıyorum” atölye programı, 25-26 Nisan tarihlerinde Santral Eminönü’nde. 

Ticimax E-ticaret Sistemleri tarafından gerçekleştirilecek program kapsamında, katılımcılar sabah 9’dan akşam 18’e kadar iki gün boyunca sıkı bir kampa alınacak. Ücretsiz olan programa katılmak için, internetten kayıt yaptırmak yeterli. 

İşini internete taşımak isteyen ama nereden başlayacağınızı bilemeyen, e-ticarete adım atmaya hevesli herkesin katılımına açık atölye programında, KOBİ'lere ve girişimcilere yönelik eğitimler verilecek. İki günlük eğitim programı kapsamında, altyapı, tasarım, sayfa yönetimi, ürün, ödeme ve kargo yönetimi, B2B modeli, e-arşiv, e-fatura, dijital pazarlama, SEO, sipariş sonrası işlemler ve kampanya kurgulama gibi konular uzmanlar tarafından anlatılacak. Eğitim sonunda en başarılı iki öğrenciye de e-ticaret paketi hediye edilecek. 

Eğitmenler: Ticimax Dijital Pazarlama Uzmanı Pınar Keleş, Ticimax Eğitim Uzmanı Erhan Dönmez, Me Consultancy Kurucusu Murat Erdör, Ticimax Satış Müdürü Uğur Elçin, Ticimax E-ticaret Uzmanı Taner Tiryaki, 5in1canpolat.com kurucu ortağı Elif Canpolat ve iyzico kanal yöneticisi Demet Uygun. 

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation