Proje yönetim lideri 1 yaşında!

Proje yönetim lideri 1 yaşında!

Bu haber 21665 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Geçen yıl Ekim ayında proje yönetim dünyasının önde gelen üç şirketi, PG International (İtalya), NovusPM (İngiltere) ve BD Consulting Group (ABD) yatırımlarını, daha güçlü ve daha büyük uluslararası bir yapı için tek marka olarak WEglobal altında birleştirmişti.

2 Kasım’da Venedik Sarayı’nda ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların temsilcileri, iş dünyasının temsilcileri ile birlikte 1. Yaşını kutlayan WEglobal, halihazırda aktif olarak Türkiye dahil 9 ülkede (Türkiye, Sırbistan, Honduras, Arnavutluk, Lübnan, Kuzey Makedonya, Ukrayna, Gürcistan ve Moldova) Avrupa Birliği tarafından fonlanan 28 proje yönetiyor. Türkiye’de lider konumda olan şirket, sektöründe dünyada 3. sırada yer alıyor. 

40 yıllık deneyim

Türkiye ve Balkan Ülkeleri başta olmak üzere faaliyet gösteren ve sektörün liderlerinden biri haline gelen PG International, Amerika Birleşik Devletleri’nde uzun yıllardır deneyimli kadrosu ile yönetim ve finans danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BD Consulting Group ve İngiltere’de özellikle kalkınma fonlarına danışmanlık veren sektörünün önemli firmalarından biri NovusPM ile tek çatı altında birleşti. 1. Yaşını kutlayan WEglobal toplamda 40 yıllık deneyimi temsil ediyor.

WEglobal uluslararası bir yönetim kurulu tarafından yönetiliyor. WEglobal Danışma Kurulu’nun Onursal Başkanı Bob DeLeeuw, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Luca Azzoni, Philip Collard ve Farnia Fresnel ve Joe Miller. WEglobal Danışma Kurulu Başkanı proje yönetim dünyasının çok yakından tanıdığı Levent Erkan. 

Türkiye’de lider, Dünyada Üçüncüyüz… Hedefimiz dünya lideri olmak.

Levent Erkan WEglobal çatısı altındaki birleşmenin ilk yıl dönümü kapsamında yaptığı açıklamada “Bir yıl önce WEglobal markası altında birleşmekten çok mutluyuz. İlk yılımızda hedeflerimizin ötesinde bir başarı gösterdik. Türkiye’de ilk yılın sonunda lider konumdayız. Birleşmedeki hedefimiz dünya çapında kendi sektörümüzde ilk 5 arasına girmekti, birinci yaşımızı kutlarken bunu gerçekleştirdik; Dünyada ilk 3’e girdik. Bunda 40 yıllık bir deneyimi bünyemizde birleştirmemizin büyük etkisi var. Şimdi hedefimiz dünya lideri olmak. Küreselleşme hedefimizde büyük yol aldık. Avrupa, Afrika ve Asya’da projeler yürütüyoruz. Dünya çapında 250 kişilik büyük bir aile olarak 49 faydalanıcı kurum ile çalışıyoruz. Değişmeyen tek hedefimiz ise müşterilerimizin ve paydaşlarımızın güvendiği, beraber değişim projeleri yapmak istediği ve çalışanların en fazla çalışmaktan memnuniyet duyacakları bir kurum olmak.” dedi.

Topluma karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz

Erkan açıklamasında “WEglobal ailesi aynı zamanda güçlü bir sosyal sorumluluk bilincine sahiptir. Biz tüm kadrolarımızla birlikte bunu destekliyoruz; topluma karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bunun bir göstergesi olarak birinci yıl dönümümüzde WEglobal ailesi olarak İstanbul Maratonu’na 100 kişi olarak katılıyoruz; Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında koşuyoruz.” diye vurguladı.

WEglobal, uluslararası büyük donör kuruluşlar tarafından finanse edilen proje yönetimi yanı sıra, özel ve kamu sektöründeki değişim yönetimi danışmanlığı alanında faaliyet gösteriyor.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
MERCEDES BENZ ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation