Schneider Electric ve Solar Impulse'dan Yeni Proje!

Schneider Electric ve Solar Impulse'dan Yeni Proje!

Bu haber 30913 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Solar Impulse Vakfı, Schneider Electric Vakfı iş birliğiyle iklim değişikliği konusunda kurumları harekete geçirecek bir yarışma düzenliyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric,Fondation de France himayesindeki Schneider Electric Vakfı aracılığıyla Solar Impulse Vakfı ile “Solar Impulse Efficient Solution” projesinde bir araya geliyor. Proje kapsamında kârlı bir şekilde çevreyi koruyan 1.000 proje seçilecek ve Solar Impulse Efficient Solution etiketiyle bu projeler ödüllendirilecek. Dört yıl sürecek projede ödül sahipleri, teknik inovasyon, kârlılık ve çevrenin korunması kriterleri doğrultusunda bağımsız uzmanlarca belirlenecek. Bu çözümler ayrıca tüm dünyaya iklim değişikliği ile mücadelede etkin çözümlerin var olduğunu ve bunların çok büyük bir bütçe gerektirmediğini, aksine az maliyetle sağlanabildiğini kanıtlayacak.

Schneider Electric köklü deneyimi ve uzmanlarıyla projenin mimarları arasında

Schneider Electric Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su, aynı zamanda Schneide rElectric Vakfı Başkanı Jean-Pascal Tricoire ortaklık hakkında şu şekilde konuştu; “Schneider Electric Vakfı aracılığıyla bu projeye katkıda bulunarak çalışanlarımızı yeni çözümler geliştirmeye ve mevcut çözümleri uygulamaya teşvik etmek istiyoruz. Her iki Vakıf dapragmatik kuruluşlardır. Bu çerçevede Solar Impulse Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bertrand Piccard ve ben iklim değişikliğiyle mücadelede inovasyona ve yeni çözümler geliştirmeye inanıyoruz. Vakıf olarak bu ruhla ilerlemeyi hedefliyor. Bu doğrultuda enerji açığının kapatılmasına ve daha adil bir çevresel dönüşümün teşvik edilmesine yardımcı olmak üzere teknolojik, sosyal ve girişimcilikle ilgili inovasyonların yaratılması ve uygulanması için katalizör bir rol üstleniyoruz.”

İlk sıfır emisyonlu kutup bilimsel araştırma istasyonu ve LowTech Lab'in ortaklarından biri olan Schneider Electric Vakfı, projedeki ilerlemeyi izliyor ve kurumsal sektörle sivil toplum arasında koordinasyonu sağlıyor. Bu şekilde Schneider Electric’in sürdürülebilirlik taahhütlerine de katkıda bulunuyor.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
MERCEDES BENZ ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation