Şeffaf Mühendislik Yapı Sektörünün Aranan Firmalarından Biri!.

Şeffaf Mühendislik Yapı Sektörünün Aranan Firmalarından Biri!.

Bu haber 33057 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Şeffaf Mühendislik sektöründe 10 yıllık deneyimiyle gerçekleştirdiği çalışmalar ve projelerindeki “Şeffaflık” stratejisini başarıyla yürüten bir kuruluş.

Temelleri 2009 yılında Ömer Özdemir ve Mustafa Özdemir ortaklığıyla oluşturulan “Şeffaf Mühendislik” sektördeki 10 yıllık bilgi, birikim ve profesyonellik anlayışıyla daima en iyiyi, kaliteyi ve uzmanlaşmayı misyon edinen bir kuruluş haline gelmiş olup bu başarısını farklı alanlara taşıyan anlayışla hizmetlerine devam etmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Sektöründe yüzlerce projeye gururla imza eden kuruluş 2019’lu yıllara gelindiğinde dış cephe, alüminyum doğrama, cam cephe çalışmalarında çözüm üretme yolundaki çalışmalarıyla bilinirlik konseptini yakalayarak aranan bir firma durumundadır. 

Şeffaf Mühendislik bu çalışmalarla yetinmeyip Cnc Kompozit panel işleme konusunda ileri ve son teknolojileri kullanarak marka çıtasını yükselterek “Müşteri Memnuniyeti” yaratan kuruluşların arasına girmeyi başarmıştır. Firma sektöründeki çalışma anlayışını değiştirme misyonuyla gerçekleştirdiği farklı çizgi ve çizgi dışı projelerle ekonomiye katma değer, yaşam kalitesine artı değerler veren kuruluşlardan biridir.

Şeffaf Mühendislik bu konseptlerden hareketle oluşturduğu alanlarda sektöründe örnek alınan bir şirket haline gelmiş ve 10 yıllık bilgi, birikim ve çalışmaların ışığında mühendislik yönünde ilkleri oluşturarak Türkiye genelinde markalaşmaya giden bir şirket olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Firma cnc kompozit ve panel işleme çalışmalarını son teknoloji ile donatılmış üretim tesisleri, profesyonel yönetim anlayışı, bünyesindeki deneyimli ekibi ve geniş ürün yelpazesiyle, kaliteli ürünleri, uygun fiyat ve zamanında teslimat politikasıyla müşterilerine sunuyor. Şeffaf Mühendislik kurulduğu günden bu yana gelişmelere, yeniliklere açık ‘şeffaf ’lığa açık olarak müşterilerinin isteklerine “inovatif” çözümler sunmayı ilke edinmektedir.

Şeffaf Mühendislik firma ortaklarından Ömer Özdemir; “Son teknoloji ile donatılmış tesislerimizde hızlı ve güçlü makine parkurumuz, geliştirilen optimizasyon sistemlerimizle hizmette bulunduğumuz müşterilerimize kazandırmaktayız. Kendimizi sürekli geliştirerek sektörümüzdeki yenilik yönüne öncü olmayı, yakaladığımız dinamizmi, hızlı ve kaliteli imalatımızla birçok projelerde müşterilerimizin çözüm ortağı olmaktayız” açıklamasında bulundu.

Firmanın diğer ortağı Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; ”Bulunduğumuz sektör itibariyle dünyada ve gelişmekte olan ülkelerde en hızlı ivme kazanan alanlardan biri de yapı sektörü ülkemizde de büyük ivme kazanmış bir konumdadır. Hızla büyüyen bu sektöre yapılan yatırımlar artmış rekabet ortamının kızışmasıyla yeni ürünler ve yeni çözüm arayışlarına girilmektedir. Bizde bu kuruluşların içinde yerimizi almış bulunuyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şeffaf Mühendislik sürekli Ar-Ge takibi yapıyor, proje üretiyor” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
MERCEDES BENZ ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation