Global Menkul Değerler, yatırımcılara 2019’un takip konularını anlattı.

Global Menkul Değerler, yatırımcılara 2019’un takip konularını anlattı.

Bu haber 23490 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gülşeyma Doğançay, “Yatırımcılara 2019 yılına ilişkin yatırım stratejilerini ve bu stratejileri uygulayabilecekleri ürünlerimizi anlattığımız toplantı serileri başlattık. Finansal okur yazarlığa hizmet etmesi amacı da taşıyoruz. Aynı zamanda araştırma gücümüz ile en hızlı ve yeni teknolojiyi birleştirdiğimiz mobil uygulamamız BayGlobal’in nasıl daha verimli kullanılabileceğini doğrudan aktarırken kullanıcı geri dönüşleri alıyoruz. 

Sermaye piyasası faaliyetlerinde Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Global Menkul Değerler, Yatırımcı Bilgi Toplantıları serisi başlattı. Borsa İstanbul’da (BIST) 300’ü aşkın katılımcıyla gerçekleşen ilk toplantıda Global Menkul Değerler’in 2019’da takip edeceği gündem konuları anlatıldı. Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gülşeyma Doğançay, Araştırma ve Kurumsal Finansman Grup Direktörü Sertan Kargın’ın ve şirket yöneticileri ile analistlerinin konuşmaları ve sunumlarında dikkat çektikleri yurt dışı takip konuları şöyle: 

“Küresel Ekonomik Büyüme, ABD – Çin Ticaret Savaşı, Fed Para Politikası, Euro Bölgesi Ekonomik ve Siyasi Durum, Anlaşmalı veya Anlaşmasız Brexit, Çin Ekonomisi.”

Katılımcılara yurtiçi takip konuları olarak, 31 Mart Yerel Seçimler, Suriye Politikası, Bütçe ve Para Politikası Disiplini, Enflasyon Gelişmeleri ve Merkez Bankası’nın Atacağı Adımlar, İç Talepteki Gelişmeler.”

Finansal okur yazarlığa hizmet amacı da taşıyoruz 

Yatırımcılara 2019 yılına ilişkin yatırım stratejilerini ve bu stratejileri uygulayabilecekleri ürünleri anlattıkları toplantı serileri başlattıklarını söyleyen Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gülşeyma Doğançay, “Finansal okur yazarlığa hizmet etmesi amacı da taşıyoruz. Aynı zamanda araştırma gücümüz ile en hızlı ve yeni teknolojiyi birleştirdiğimiz mobil uygulamamız BayGlobal’in nasıl daha verimli kullanılabileceğini doğrudan aktarırken kullanıcı geri dönüşleri alıyoruz.” diye konuştu. 

BayGlobal’i anlık ve kişiselleştirilebilir iletişim; basit, kolay kullanım üzerine inşa ettiklerini söyleyen Doğançay, “Kişisel tercihlere uygun ve grafik destekli önerilerimizi hızla müşterilerimize iletirken, müşterilerimizin emir  iletilerinde de kullanıcı dostu bir yaklaşım benimsiyoruz” dedi.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
MERCEDES BENZ ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation