Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_25abfda6814f2ec13497212f73a83d2d, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/turkiyesanayigazetesi.com/httpdocs/Mind.php on line 3710

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/session) in /var/www/vhosts/turkiyesanayigazetesi.com/httpdocs/Mind.php on line 3710
Bitfinex Finansal Özgürlük Turu’nun yeni rotası Trakya Bölgesi olacak - FİNANS | Türkiye Sanayi Gazetesi
Bitfinex Finansal Özgürlük Turu’nun yeni rotası Trakya Bölgesi olacak

Bitfinex Finansal Özgürlük Turu’nun yeni rotası Trakya Bölgesi olacak

Bu haber 3972 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bitfinex, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşları kripto paralar hakkında bilgilendirme amacıyla başlattığı Finansal Özgürlük Turu’nun 6. etabını Trakya’da gerçekleştirecek. Tur kapsamında katılımcılar için bilgilendirici etkinlikler düzenlenirken, geleceğin finans dünyası hakkında önemli bir bakış açısı kazandırılacak.

 Dünyanın en eski ve köklü kripto para borsalarından Bitfinex’in kripto para yatırımcılarını bilgilendirmek amacıyla düzenlediği Finansal Özgürlük Turu’nun 6. etabı Trakya’da gerçekleşecek. 7 ay boyunca farklı bölgeleri ziyaret etmeyi hedefleyen tur şimdiye kadar sırasıyla; Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz Bölgesi, Ege Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi’ni ziyaret etti. Ziyaret edilen bölgelerde kripto yatırımcılarına ve katılımcılara bilgilendirici etkinlikler düzenlenirken, Türkiye’nin kültürel ve turistik zenginlikleri de keşfedildi.

 Önümüzdeki günlerde Trakya Bölgesi’ni ziyaret etmek üzere hazırlanan tur, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale’yi ziyaret edecek. Daha önceki Finansal Özgürlük Turu ziyaretlerinde olduğu gibi yoğun bir katılım beklenen tur kapsamında çeşitli noktalarda kripto paralara ilgi duyan kişilerle buluşmalar gerçekleştirilecek. Bu buluşmalarla, Trakya Bölgesi’ndeki yatırımcıların kripto paralar ve blockchain teknolojileri hakkında bilgi düzeyinin artırılmasına katkı sağlanacak. Kripto paraların geleceği, yatırımcı psikolojisi ve Bitcoin’in tarihi gibi konu başlıklarının işleneceği etkinliklerde sanal varlıklara ilgi duyan kişiler için değerli bir fırsat sunulacak.

  Türkiye’nin farklı bölgelerine yaptığı ziyaretlerle kripto dünyasının sınırlarını genişleten Finansal Özgürlük Turu, toplumu kripto alanındaki yeniliklerle tanıştırmaya devam ediyor.

 Önümüzdeki aylarda son etabı gerçekleşmesi beklenen Finansal Özgürlük Turu katılımcıları, programdan edindikleri bilgilerle kişisel finansal kararlarını güçlendirerek geleceğin finans dünyası hakkında önemli bir bakış açısı kazanıyor. 

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation