Kalite Değerlerinizi Belgelendiriyoruz.

Kalite Değerlerinizi Belgelendiriyoruz.

Bu haber 3614 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

TDM Bilgi Teknolojileri Marka Yönetmeni Nazlı Günerli Okutan, ürün ya da hizmetin belirlenen veya olabilecek ihtiyaçları karşılama yeteneğine dayanan özelliklerinin toplamı olarak tanımladıklarına değinerek kalite kavramını özelleştirme kapsamı içerisinde herhangi bir ürün ya da hizmetin sahip olduğu niteliklerle müşteri ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ediyor.

Son günlerde şirketlerin üretimde bulundukları ürünlerin yüksek standartlarda belgelendirme yaptıkları, piyasalarda aranılan ve güvenli bir marka olmalarını sağlayan “Marka Belgelendirme ve Sertifikasyon” çalışmaları oldukça önem kazanan bir konu haline geldi. Marka adaylığı konusunda ve bu çerçeve doğrultusunda faaliyet gösteren firma ve kuruluşların kendilerini uluslararası arenalarda, iç pazarlarda kendilerini ispat etmek amacıyla bu belgeleri temin amacıyla kurumsal çalışmalar içerisinde önem kazandığı  belirtilmekte..

TDM Bilgi Teknolojileri Marka ve Belgelendirme Yöneticisi Nazlı Günerli Okutan, özellikle belgelendirme, akreditasyon gibi çalışmaların öncesindeki hazırlık sürecinin uzman personel desteğiyle yürütülmesi işlemi olduğunu, bu işi bilen personel aracılığıyla yapılacak hazırlıkların daha hızlı, daha az maliyetle ve öğrenerek yürümesinin mümkün olabileceğini belirtiyor.

Sektörde 27 yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Nazlı Günerli Okutan faaliyet alanlarındaki yapılan çalışmalarla verdiği bilgileri şöyle değerlendirdi;

“Danışmanlık hizmetlerimiz sadece dışarıdan alınan bir hizmet olmamakla birlikte gerektiğinde konusunda uzman bir ekiple çalışmanın her zaman daha faydalı olduğuna inanmaktadır. Bu da daha çok bilene danışıp bizden destek almaları anlamlarını içermektedir. Firmamız yönetim sistemleri, ürün belgelendirme (CE) ve muayene konularında, ilgili standart ve yönetmelikler kapsamında çalışan firmaların başvuruları doğrultusunda, ilgili şartları karşılayan firmaları bağımsız olarak tetkik eder ve belgelendirir. Ayrıca genel katılıma açık eğitimler düzenler ve başarılı katılımcıları belgelendirir. Kuruluşlarla yapılan tüm sözleşmelerde gizlilik ile ilgili taahhütler karşılıklı olarak imza altına alınmaktadır. Dolayısıyla ilk öncelik olarak sizlere en kısa sürede ulaşıyoruz.

İş süreçlerinizi birlikte inceliyoruz. Sisteminizi ve dokümanlarınızı hep birlikte oluşturuyoruz. Gerekli öneri ve danışmanlık hizmetlerimizi veriyoruz. Hızlı bir şekilde belgelendirme süreçlerini tamamlıyoruz.

Gerçekleşmesini talepte bulunduğunuz belgeler için imza sirküleri (Şirket Yetkilisinin), Şirkete ait vergi levhası, oda sicil kayıtları, SGK hizmet listesi, Ticaret Sicil Gazetesi’nin tarafımıza iletilmesi gerekiyor.  Müşterilerimizden en çok talep gören belgeler arasında “Kalite Yönetim Sistemi Belgesi”, ”Çevre Yönetim Sistemi Belgesi”, “İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi”  vb. işlemler gelmektedir. Kalite Yönetim Sistemlerinde yapılan çalışmalarımız sonucunda müşteri mutluluğunu sağlama imkânı veriyoruz. Sadece bunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda tekrarlanabilir, sürdürülebilir ve ölçeklendirilebilir bir boyuta taşıyoruz. Kalite Yönetim Sistemlerinde ana prensiplerimizin içinde; Müşteri Memnuniyetine Odaklanma, şirketlerin amaç ve değerlerine yön veren liderlik anlayışı, kuruluşun yararı için tüm çalışanların katılımını sağlıyor, genel performansın sürekli iyileştirilmesi konusundaki yaptığımız çalışmalar, Analiz ve kanıtlara dayalı kararlar almaları, karşılıklı faydaya dayanan ilişkilerin yönetilmesini sağlıyoruz. Organizasyonun yapısı ne olursa olsun geçerli bir kalite yönetim planında önceliklerimiz Müşteri beklenti ve gereksinimlerinin belirlenmesi, Temel sorumluluklar, Uygulama ve kontrol, Doğru ve eksiksiz plan, Kalite standartları, Kalite ölçüm araçlarından oluşmaktadır.

Kalite yönetim sisteminin hem işletmelere hem de tüketicilere sunduğu avantajlar arasında; Daha fazla verimlilik ve daha az atık (Israf), büyük iş süreçlerinin daha iyi ve tutarlı yönetilmesi, müşteri ihtiyaç ve gereksinimlerinin daha iyi anlaşılması, geliştirilmiş ve optimize edilmiş risk yönetimi, daha etkili ve sonuç odaklı bir iç iletişim süreci, işletmelerin rakiplerinden farklılaşıp ayrıksı ve pozitif bir kimliğe bürünmesi, organizasyonların uluslararası tanınırlığını arttırma, uzun vadeli ve sürdürülebilir başarıyı her daim hale getirmektedir.  

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation