Gnc Makina, Çalışanlarına Verdiği Değeri  ‘’Great Place To Work’ Sertifikasını Alarak Kanıtladı

Gnc Makina, Çalışanlarına Verdiği Değeri ‘’Great Place To Work’ Sertifikasını Alarak Kanıtladı

Bu haber 19330 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından CNC takım tezgâhları alanında  faaliyet gösteren GNC Makina,  çalışanlarına verdiği değeri,‘’Great Place To Work’’ (GPTW)  sertifikasını alarak kanıtladı.

Çalışanların kendilerini mutlu ve değerli hissettikleri bir çalışma ortamı yaratan GNC Makina, çalışanlarına yönelik sergilediği yaklaşım ve sunduğu koşullarla ‘’Great Place To Work’’ sertifikasını almaya hak kazandı.

Geçtiğimiz yıl yeni bir genel merkez yatırımı yapan GNC Makina, çalışma alanlarının tasarlanma aşamasında, öncelikle çalışanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini  gözönünde bulundurdu. Çalışanların kendilerini iyi hissedecekleri bir iş ortamı yaratan GNC Makina, tüm ekibin mutluluğunu performans hedefleri arasına aldı.

İşyeri kültürü konusunda global ve bağımsız bir otorite konumundaki Great Place To Work (GPTW) 30 yıllık bir geçmişe sahip. Gizliliği ön planda tutan GPTW, anket  sorularını  çalışanlara  yönelterek, iş yerlerinin çalışan açısından memnuniyetini ölçüyor. Çalışma koşulları ve yan haklarla ilgili  konuları  değerlendiren GPTW, soruların yanıtlarına bağlı olarak, işyerini derecelendiriyor.

GNC ofisinin çalışan memnuniyetinin % 82 oranında olduğu anket sonuçları GNC Makina’ya prestij kazandırdı.

‘’Böyle Başarılar Bizim Motivasyonumuzu Artırıyor’’

GNC Makina çalışanlarının %97’sinin katıldığı anket çalışmasından  çıkan sonuçtan oldukça memnun olduklarını ifade eden GNC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinkaya, ‘’Sektörümüzde GNC Makina olarak bir ilke daha imza attık. Çıkan sonuçtan şahsım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve tüm ekip arkadaşlarım adına çok mutluyum. GNC Makina olarak birkaç yıl önce güncellediğimiz vizyonumuz, yeni dönem faaliyetlerimizi de belirledi. Görüyorum ki doğru bir yolda ilerliyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için nitelikli ve yeterli insan kaynağına sahip olmanın önemine her zaman inandık. Geçtiğimiz yıl inşası biten yeni genel merkezimizde çalışanlarımızın kendilerini rahat, güvende ve konforlu hissedeceği bir atmosfer yaratmayı hedefledik. Bu faaliyetlerimize ek olarak tüm çalışanlarımızın, hem profesyonel hem kişisel beceri ve yetileri artırılabilmeleri adına birbirinden farklı alanlarda, işin uzmanı danışmanlardan eğitimler alıyoruz. Bu programlar aracılığıyla unvan, departman ve iş tanımı farketmeksizin tüm ekibimizin yetkinliklerinin artırılmasına katkı sağlıyoruz’’ dedi.

Bu sertifikanın bir yıl boyunca geçerli, olduğunu da belirten Çetinkaya, şüphesizki önümüzdeki yıllarda  çalışanlarımızın memnuniyeti %100 seviyelerine ulaşacak. Bunun için iş verenler olarak son derece özverili çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.

Savunma sanayinden otomotive, havacılıktan kalıp ve kalıp endüstrilerine, enerji teknolojilerinden medikal endüstrisine kadar birçok farklı sektöre üretim desteği sunan GNC Makina’nın vizyonu yalnız mükemmel çalışma ortamı ve çalışanlarının memnuniyeti ile sınırlı değil. ‘Sektöründe, üreticilerin hedeflerine ulaşmak için ilk tercih edecekleri şirket olmak.’’ 

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation HT Solar